Sensi-kinderyoga

De Sensi-kinderyoga start vanaf: 24 aug 2018

Yoga voor (hoog) gevoelige kinderen

Sensi-kinderyoga biedt een combinatie tussen yoga, mindfulness en oefeningen voor de sociaal emotionele ontwikkeling voor (hoog) gevoelige kinderen.

Er is tijd en aandacht voor gevoelens, hoe ga je om met je gevoeligheid, ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, leren vertrouwen op je intuïtie, zintuigverwerking (sensorische informatieverwerking), samenwerken, leren vertrouwen op  jezelf en de ander, leren om je grenzen aan te geven.

Kinderen leren zichzelf en hun lijf beter kennen met hun eigen mogelijkheden en belemmeringen.

Ik kijk samen met uw kind naar de gevoeligheid van hem/haar als een mooie kracht die we samen in balans brengen.

Door middel van yoga-houdingen, spel, kindermassage, visualisaties, filosoferen, mindfulness, zang, tekenen, sensorische (zintuig) oefeningen en dans worden kinderen zich meer bewust van zichzelf en de ander en leren ze hoe ze in hun eigen kracht kunnen staan.

Daarnaast stimuleert kinderyoga ook de motoriek, creativiteit, sociale vaardigheden en concentratievermogen.

Plezier staat voorop!

Wanneer:

vrijdagmiddag

7 t/m 12 jaar: 16.00-17.00u.

Waar:

Voorzieningenhart ‘De Ster’

Queenstraat 37 B , Lent

Kosten:

13 lessen voor 157,-

23 lessen voor 247,-

De kosten zijn incl. 21 %BTW

VROEGBOEKKORTING van €7,- als je je voor 20 augustus aanmeldt. voor 23 lessen en €5,- korting voor 13 lessen. 

Heb je ook behoefte aan een stukje persoonlijke begeleiding voor je kind en wil je graag wat tips en tools voor de begeleiding van de (hoog)gevoeligheid, dan kun je ook bij mij terecht voor coaching.

Je krijgt dan een gratis intake van 45 min. en een eerste Sessie persoonlijke begeleiding voor 55 euro incl. 21 %BTW (normaliter is een persoonlijke sessie 75 euro, dus 20 euro korting! )

Weet je gelijk al dat je van dit mooie aanbod gebruik wilt maken en meld je je voor 20 augustus aan, dan krijg je nog eens een extra korting van 7 euro en heb je dus een totaal van 27 euro korting!  Dit aanbod is alleen geldig bij 23 lessen. 
www.schattenvankinderen.nu of schattenvankinderen@hotmail.com