Ervaringen kinderen en ouders

Yoga op school: 

M. 9 jr. (jongen): Ik vind de yoga heel leuk . Je kunt ontspannen of juist energie krijgen. De visualisaties en de energieles vond ik denk ik het leukst!

Y. 11 jr. (jongen): De yoga was lekker ontspannen, dat vond ik fijn en ik vond de oefeningen leuk! Ik wil graag nog met de yoga meedoen, want ik word er lekker rustig van.

S. 11 jr. (jongen) : De yoga is superleuk!

N 11jr. (meisje): Ik vond het leukste dat Veronique een verhaal vertelde en dat wij ‘mogten’liggen en daar aan denken. Ik vond het heel ‘vijn’ om rustig te worden.

M. 11 jr. (jongen): De yoga is gewoon leuk en je kan je goed ontspannen. Het is ook erg fijn om het te doen en als ik het druk in mijn hoofd heb kan ik me goed ontspannen. Veronique geeft goed en fijn les!

S. 6 jr. (jongen): De massage kriebelt zo lekker en dat voelt zo fijn! De voelspelletjes waren grappig, want dat was lastig om te voelen. Het samenwerken was ook leuk, want dan ben je zo gezellig bij elkaar. De visualisatie was leuk, want dan kan je ook leuk over dat verhaaltje tekenen.

Sensi-kinderyoga:

L. 5jr. :(meisje): Ik vind de yoga superleuk, want ik vond het leuk met Veronique. Ik vind  alles leuk! En superyogi!

M.10 jr. (jongen):  De visualisaties waren leuk, omdat je dan bijna in slaap valt en dan gebruik je je eigen fantasie.

L. 11jr. (jongen): Ik vind de yoga fijn, omdat het mij helpt om mijn hoofd leeg te maken en dat ik mij kan ontspannen.

Ouder-kind les:

L. 34 jr. (moeder van dochter L. 8 jr. ): Fijne ouder-kind les gehad. Ik voelde veel verbinding met mijn dochter. De les wordt gegeven met een warme en liefdevolle benadering waardoor er meteen een prettige sfeer wordt gecreëerd. Ook mijn dochter heeft al een aantal lessen gevolgd en ze vindt het erg fijn. Ik merk aan haar dat ze ontspannen uit de les komt.

A. (moeder van dochter S. 8 jr. ) : Het fijne aan de yoga vind ik dat mijn dochter contact kan maken met haar hooggevoeligheid. Op school gaat dat bijv. niet. Daar is het meer gericht op presteren. En als ze dan mijn hartslag heeft gevoeld bij een oefening en ze dan zegt dat ze blijdschap heeft gevoeld, dan vind ik dat heel bijzonder. Verder vindt mijn dochter de yoga leuk en fijn. Ze komt er altijd relaxed van terug. Fijn om elke week zo het weekend in te gaan!